Kulturskolens dager 2015

Kulturskolens dager 2015

Kulturskolens  dager 2015

Dagene arrangeres hvert år siste uken før påske. Da løser vi opp timeplanen og lager konserter, institusjonsarr, forrestillinger, utstillinger, dramaforestillinger. Stort og smått kunne vi telle nærmere 70 arrangement på 6 dager. Elever og lærere storstrives når de endelig kan få treffe et godt publikum som vi så ofte har. Takk til alle foresatte som har organisert seg slik at vår logistikk har holdt. Takk til elever og lærerer for mange veldig gode konserter og forestillinger. 

Kulturskolens dager 2015

 

Åpen dag - lørdag 21.mars 2015

Vi åpnet kulturskolens dager med ÅPEN DAG. Vi arrangerte konserter, dramaforestillinger, verksted der publikum kunne prøve seg på forskjellige instrumenter, kunstfag hadde utstilling, og i Blackbox kunne publikum komponere sin musikk på Ipad. 

Her er noen bilder fra Trommeworkshop - trommeelever sammen med trommelærere hjelper store og små med å spille djembe, trommesett, vibrafon og marimba.

Kulturskolens dager 2015

 

Astrid Lindgren

Tema på årets kormønstring var musikk fra Astrid Lindgrens filmer. Skolekorene i Sandnes i tillegg til alle korene i Sandnes kulturskole fikk publikum til å nynne på sine favoritter. Flott konsert. Takk til alle imvolverte. Her er noen bilder fra konserten. 

Kulturskolens dager 2015

 

Rytmisk skoleverksted på Vitenfabrikken

Slagverkavdelingen rigget seg opp på Vitenfabrikken for å ha rytmisk performance. Skoleklasser ble invitert til å delta. Her er en klass i full sving sammen med slagverkelever fra Sandnes kulturskole.

Kulturskolens dager 2015

 

Kirkekonsert - Sandnes kirke

Her er noen bilder fra prøvene til kirkekonserten
(Sindre Lyslo er fotograf)

Kulturskolens dager 2015

 

Salongkonsert - Skeiloftet

Vi hadde to flotte salongkonserter på Skeiloftet (Ivar Skei Musikkhandel)
Takk til Liv Reidun Gramstad for godt samarbeid.

 

Kulturskolens dager 2015

 

Klaverkonsert - Vågensalen

Vi hadde en flott klaverkonsert i Vågensalen. Mye varièrt musikk fra de gode klassiske til gospel mm. 

Her er noen av utøverne ved flygelet.

 

Kulturskolens dager 2015

 

Fiolinister på eventyr

Tre fiolinelever og to fiolinlærere reiser på besøk til barnehager. 
Det ble musikalsk eventyr med musikk, allsang og aktiviteter. De presenterte sine instrumenter og barna fikk til og med prøve.

Kulturskolens dager 2015